Câștigă o invitație la GPeC Summit din 16-17-18 Mai

GPeC Summit

GPeC Summit este cel mai mare eveniment dedicat comerțului electronic organizat la noi în țară. Evenimentul reunește principalele magazine online și specialiști e-commerce din regiune. Pe scena evenimentului vor fi prezenți 3 speakeri internaționali de neratat:

  • Rob Siefker, directorul departamentului de Customer Loyalty al gigantului Zappos, va susține keynote-ul “Creating Customer Experiences and Satisfaction that will ensure Word of Mouth Marketing” pe data de 16 Mai, în cadrul Conferinței GPeC.
  • Tomi Ahonen este considerat de prestigioasa publicație Forbes drept „Expertul numărul 1 în Mobile la nivel mondial”, având o experiență de peste 15 ani în domeniu și fiind autorul a nu mai puțin de 12 cărți de specialitate – toate best-seller. Tomi va vorbi pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT, pe 16 Mai, despre ultimele tendințe în Mobile Commerce și despre Augumented Reality, AR-ul fiind considerat de Tomi drept următoarea mass-media.
  • Karl Gilis se află pe locul al 3-lea în lume în clasamentul PPC Hero al celor mai buni experți în Optimizarea Conversiilor. La cererea audienței, Karl revine în România la GPeC SUMMIT pe data de 16 Mai cu un keynote de 45 de minute în cadrul Conferinței intitulat „How to seduce your visitors to buy (more)?” în care se va axa pe sfaturi practice despre cum să scrii conținut persuasiv, despre psihologia prețurilor, despre scarcity și de ce este important așa numitul “social proof” pentru transformarea vizitatorilor în clienți.

Evenimentul GPeC Summit se adresează companiilor, magazinelor online dar și oricărei persoane care activează în domeniul comerțului electronic și care vrea să afle mai multe informații utile pentru dezvoltarea afacerilor. Subiectele dezbătute în cadrul Conferinței și al celor 12 Workshop-uri aplicate sunt de maxim interes pentru orice business online: Cifre și statistici de piață, Customer Satisfaction, Optimizarea Conversiilor, Mobile, Usability, Web Analytics, Split Testing, Marketing Online, SEO, PPC, Social Media, E-Mail Marketing, Logistică și Curierat, Content Marketing.

Te trimitem la GPeC Summit din 16-17-18 Mai!

Poți câștiga o invitație de tip 3-day-pass care îți va oferi acces pentru toate cele trei zile ale evenimentului GPeC Summit din 16-17-18 Mai. Un cititor norocos va putea participa la mult-așteptatul eveniment din luna Mai unde va putea să își mărească bagajul de cunoștiințe despre comerțul electronic de la noi din țară și nu numai.

Mecanismul concursului:

  • Vizitează gpec.ro și află ce workshop-uri vor fi organizate în cadrul evenimentului,
  • Scrie aici, într-un comentariu, la ce workshop ai vrea să participi.

Câștigătorul va fi ales aleator pe 10 Mai 2017 și va fi contactat pe email pentru a primi toate detaliile invitației la eveniment. Numele câștigătorului va fi anunțat pe această pagină, printr-un update ulterior și pe pagina noastră de Facebook (@TechcafeRo) după ora 18:00.

Concursul începe din momentul publicării acestui articol și se va încheia pe 10 Mai 2017 la ora 18:00. Vor fi alese două persoane, în mod aleator iar a 2-a persoană va fi declarată câștigătoare în cazul în care prima nu răspunde la email în decursul unei zile.

Succes!

 

Update:

Invitația de tip 3-day-pass la GPeC Summit Mai 2017 a fost câștigată de Andra Negru. Câștigătoarea va fi contactată pe email în scurt timp. Felicitări!

Alte articole

32 ComentariiComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus