Free cookie consent management tool by TermsFeed

Codette și TechHub Bucharest demarează luna aceasta StepFWD, primul program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea. Aplicațiile sunt deschise online pe site-ul programului stepfwd.today până pe 29 septembrie, 2019.

Organizat în parteneriat cu Google for Startups și susținut de Ambasada Statelor Unite în România, StepFWD își propune să susțină startup-urile tech aflate la început de drum, din echipa cărora face parte cel puțin o femeie. Fondatorii acestora vor participa la workshop-uri și sesiuni de mentorat și vor avea acces la o rețea de mentori și profesioniști din ecosistemul local. Participând la program, aceștia vor învăța cum să își valideze presupunerile, să itereze rapid și să identifice pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și lansa produsul pe piață.

Criterii de eligibilitate

StepFWD se adresează antreprenorilor aflați la prima afacere și echipelor la început de drum care vor să își dezvolte ideea sau prototipul la care lucrează.

Aplicațiile sunt deschise atât pentru persoanele care au doar o idee și o echipă care să o poată executa, cât și pentru echipele care au dezvoltat deja un prototip / o primă versiune a produsului. Selecția celor 10 echipe finaliste va fi efectuată de un juriu de specialitate, luând în considerare potențialul ideii la nivel global, tehnologia care stă la baza produsului, precum și istoricul de colaborare al membrilor echipei.

StepFWD Demo Day
StepFWD Demo Day

Desfășurarea programului StepFWD

Pe parcursul celor 6 săptămâni ale programului, finaliștii StepFWD vor participa la workshop-uri dedicate și sesiuni de mentorat susținute de antreprenori și profesioniști în domeniu și vor avea acces atât la oportunități de networking, cât și la potențiali investitori.

StepFWD va aborda subiecte relevante pentru antreprenorii la început de drum, printre care se numără Business Model Canvas, dezvoltarea unui produs, vânzări, marketing, analiză de date și metrici de produs, negocierea unei investiții sau aspecte legale care trebuie avute în vedere.

La finalul StepFWD, cele 10 echipe finaliste își vor prezenta afacerea și progresul înregistrat în cadrul Demo Day, un eveniment care va aduce împreună actori importanți din ecosistemul profesioniștilor în tehnologie la nivel local și regional, alături de investitori și fonduri de investiții.

Echipele interesate să participe pot aplica online pe site-ul programului stepfwd.today până pe 29 septembrie, 2019.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.