Free cookie consent management tool by TermsFeed

Începând din luna Octombrie, prin intermediul unui parteneriat exclusiv cu divizia de proiectoare Home Cinema SONY, AVstore pune la dispoziția tuturor pasionaților de experiențe audio-video de cea mai bună calitate, cel mai spectaculos showroom de soluții Home Cinema din România.

Astfel, AVstore devine singurul showroom din țară unde se pot testa și achiziționa proiectoare cu rezoluție nativă 4K și sunet Dolby Atmos.

Cele trei modele de proiectoare, prezentate în premieră la IFA Berlin, două din ele cu rezoluție nativa 4K și 3D – VPL-VW520 si VPL-VW320, dar și un succesor al gamei FullHD, 3D – incredibilul VPL-HW65, se află deja în oferta AVstore.

„Din dorința de a oferi clienților noștri „the total HiFi and HomeCinema experience” am ales să ne mutăm într-un sediu nou, foarte modern, pe care l-am amenajat fără nici un compromis, atât la nivel de ambianță cât și ca proprietăți acustice ale showroomurilor. Parteneriatul cu SONY ne ajută să oferim pe piață un diferențiator la cele mai înalte standarde pentru publicul pasionat. Este o exclusivitate de care suntem foarte mândri și care se adaugă deja unui portofoliu semnificativ de produse exclusive la AVstore”, a declarat Bogdan ȘTEFAN – Managing Partner

Tot din aceasta luna, AVstore devine distribuitor și retailer oficial pentru ecranele de proiecție PROJECTA (cel mai mare producător european de ecrane de proiecție).

O altă premieră pe piața românească, pe care o aduce AVstore, sunt boxele wireless DEVIALET Phantom, cele mai avansate din punct de vedere tehnologic la categoria lor, ele remarcându-se printr-o mulțime de inovații cât și printr-un design excepțional.

Cu o experiență de peste opt ani pe piața de profil din Romania, magazinul online AVstore.ro este cunoscut publicului pentru oferta completă de echipamente audio-video pentru acasă, preponderent high-end, atât în ceea ce privește nivelul prețurilor, dar și gama de produse în sine.

De asemenea magazinul are o echipă de consultanți pasionați și bine pregătiți care îndrumă clienții pentru a face cea mai potrivită achiziție.

„Am reușit de multe ori să le insuflăm pasiunea pentru HiFi și clienților noștri, aceștia descoperind un nou și interesant hobby pentru timpul liber”, a mai adăugat Bogdan ȘTEFAN

Produsele AVstore.ro acoperă următoarele domenii de activitate: sisteme de sunet HiFi – stereo și surround; căști, amplificatoare pentru căști și playere portabile; soluții video – televizoare și proiectoare

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.