Free cookie consent management tool by TermsFeed

BenQ a lansat în cadrul Dreamhack ZOWIE Open Bucuresti 2016 noul monitor eSports XL2735, sub marca ZOWIE by BenQ și a prezentat întreaga gamă de monitoare eSports Zowie.

Compania a fost sponsor principal al evenimentului Dreamhack 2016 din acest an iar echipamentele dedicate sportului electronic din familia de produse ZOWIE au susținut performanțele echipelor de pe scenă. BenQ a pus la dispoziția echipelor participante monitoare performante eSports din seria XL iar vizitatorii standului ZOWIE by BenQ au putut testa noul monitor performant XL2735 dar și noile produse periferice ale companiei.

Lansarea noului monitor, demonstrează încă o dată dedicarea companiei pentru piața de eSports, oferind profesioniştilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente.

Noul XL2735 este o adevărată “bestie” ce încorporează cele mai noi tehnologii în materie de optimizare a imaginii și a gameplay-ului. Este un monitor destinat profesioniștilor dar și pasionaților de eSports, ce oferă o diagonală impresionantă de 27” și o rezoluție QHD, pentru a nu se pierde nici un detaliu de joc. Are la bază un panel TN special, capabil să ofere un timp de răspuns de 1ms GTG și o rată de refresh la 144Hz.

La fel ca si predecesorul său, include tehnologia Black eQualizer, Color Vibrance și Flicker Free, însă spre deosebire de acesta vine dotat cu noua tehnologie BenQ Dynamic Accuracy, capabilă să optimizează gameplay-ul și să reducă efectele de blur și ghosting ce apar la jocurile cu acțiune rapidă precum CSGO sau Overwatch.

Descoperim aici si o îmbunătățire a design-ului, prin introducerea unor Shield-uri ajustabile, cu rolul de a ajuta jucătorul să se concentreza 100% la gameplay, dar și a unui nou model de S Switch ce permite trecerea rapidă prin diferitele moduri de vizualizare a imaginii presetate.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.