Free cookie consent management tool by TermsFeed

BenQ anunță disponibilitatea modelului BenQ SW320, un monitor destinat profesioniștilor din domeniul fotografiei.

Noul monitor are un display 4K cu diagonala de 31.5 inci și oferă cele mai înalte standarde de afișare a culorilor dar și suport pentru conținutul HDR10. Datorită gamutului extins ce acoperă 99% din spațiul de culoare Adobe RGB, 100% sRGB, Rec. 709 si DCI-P3, ecranul IPS de 10-biţi ajutat de un LUT 14-bit 3D oferă o reproducere foarte precisă a culorilor, cu o valoare Delta E mai mică de 2. Datorită acestor valori, eficiența este îmbunătățită, reducându-se timpul pierdut pentru efectuarea de corecții.

“SW320 reprezintă tot ce are BenQ mai bun de oferit în materie de tehnologie, atunci când vine vorba de redarea precisă a culorilor. Acest monitor HDR, echipat cu un gamut de culoare extins, duce imagistica profesională pe noi culmi, răspunzând solicitărilor şi dorințelor fotografilor profesionişti”

– a declarat Conway Lee, Preşedinte BenQ

Afişând un impresionant display IPS de 31,5 inci, dotat cu rezoluţie 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli şi unghiuri de vizualizare la 178˚ H/V, SW320 oferă utilizatorului cele mai bune tehnologii în materie de coloristică:

  • Acoperire de 99% pentru spaţiul de culoare Adobe RGB şi Certificare Technicolor
  • Suport pentru conținut High Dynamic Range (HDR)
  • True 10-Bit Color Depth, 14-Bit 3D LUT, ΔE ≤ 2.
  • BenQ Palette Master Element. SW320 oferă utilizatorului opţiunea de calibrare, folosind softul BenQ Palette Master Element împreună cu un colorimetru
  • Funcţia Brightness Uniformity. Pentru o experiență vizuală autentică, SW320 obţine o iluminare clară și uniformă pe tot ecranul
  • Mod GamutDuo şi moduri Black&White avansate
  • Hotkey Puck şi Pro Shading Hood. Acest controler unic oferă o modalitate rapidă şi uşor accesibilă de a schimba modurile de culoare și imagine, în timp ce noul shading hood detașabil poate fi folosit în modul portret sau peisaj, blocând lumina ambientală și reflexiile pentru a oferi o reproducere exactă a culorilor.

Modelul pune un accent puternic pe o conectivitate variată, oferind ca şi conexiuni cu PC-ul un port HDMI, DisplayPort şi Mini DisplayPort 1.4 în cazul utilizării de sisteme Mac sau plăci grafice de ultimă generație în configurații Windows. În acelaşi timp, pentru transferul rapid de pe mediile de stocare mobile, utilizatorul are posibilitatea de a utiliza un hub USB 3.0 și un cititor de carduri SD.

Monitorul BenQ SW320 este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România la un preţ recomandat de raft de 7449lei.

Pentru mai multe detalii poți vizita: benq.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.