Până acum, această știre a fost disponibilă la nivel de zvon dar se pare că Blizzard a confirmat în mod oficial lansarea unei versiuni proaspete a popularului joc StarCraft care ne-a încântat pe toți cu mulți ani în urmă.

Noua versiune a jocului va fi lansată în vara acestui an și va aduce grafică îmbunătățită cu suport 4K, sunete și efecte noi, suport complet pentru platforma Battle.net dar și pachetele originale StarCraft and Brood War.

StarCraft a fost unul dintre cele mai populare jocuri pe la începutul anilor 2000 și a rămas în mintea multor nostalgici. Noua versiune a jocului introduce opțiuni moderne de conectivitate, suport pentru chat și matchmaking, suport pentru liste cu prieteni, streaming dar și salvări ale jocului direct în cloud.

Ideea din spatele jocului nu va fi modificată iar versiunea care va fi lansată în această vară va încânta toți jucătorii și pasionații. Poți juca jocul așa cum îl știi, pe un ecran modern, cu efecte sonore și grafice sonore noi alături de prietenii tăi.

StarCraft: Remastered se va lansa în vara acestui an iar pentru mai multe detalii poți vizita oricând starcraft.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.