Free cookie consent management tool by TermsFeed

BenQ a lansat un nou model de proiector 3D HD. Noul i500 dispune de mai multe aplicații capabile de streaming wireless, proiecție short-throw LED cu un sitem optic de cea mai bună calitate şi două boxe de 5W cu camera de rezonanță, pentru un sunet de excepţie.

BenQ i500 se foloseşte de un sistem de operare Android 4.4, fiind capabil să funcţioneze ca un dispozitiv independent, cu acces la peste 300 de aplicatii. Astfel, deschide calea către un univers de filme, emisiuni, jocuri şi transmisii live, accesibile pentru utilizator fără cabluri, dispozitive de streaming, PC-uri sau media box-uri.

“Niciodată nu a fost mai simplu să-ţi transformi apartamentul într-un centru de divertisment. Cu BenQ i500 şi capabilităţile sale wireless, te vei bucura imediat de streaming video şi muzică, fără a-l mai conecta la un alt dispozitiv.” a declarat Conway Lee, preşedintele BenQ Corporation.

BenQ i500 include mai multe aplicații și servicii populare de streaming precum Youtube by KODI, Spotify, Vimeo, dailymotion, YuppTV, Aptoide, Arte şi multe altele reușind astfel să acopere o gamă largă de divertisment. Dispozitivul poate fi folosit cu ușurință în mod independent pentru a urmări filme, emisiuni TV, știri, emisiuni sportive sau desene animate. Fiind un dispozitiv ce rulează Android, acesta poate fi folosit în același mod în care utilizați un media box alături de un TV.

Sistemul de proiecție Short-Throw 0.6 (de la mica distanță), i500 poate proiecta o imagine de 80” (2.03m) de la o distanţă de doar 1 metru faţă de ecran. i500 oferă suport pentru streaming video HD şi are două boxe cu o putere de 5W fiecare, special concepute să ofere voci clare şi un sunet de calitate. Prin sistemul LED de iluminare, proiectorul oferă un contrast de 100.000:1 și o durată de utilizare de 30.000 ore. BenQ i500 poate fi folosit ca sistem audio Bluetooth, ce permite rularea de conținut audio direct din telefon sau tabletă.

Proiectorul BenQ i500 are un design elegant şi o greutate de invidiat (1.3kg), ceea ce îl face să fie uşor de instalat în orice tip de cameră, fie că este vorba de o sufragerie spaţioasă sau o cameră mică de apartament. Vine dotat cu o corecţie keystone automata pe verticală, ce îl ajută să elimine efectul de trapez atunci când imaginea nu este proiectată perpendicular pe ecran.

Noul i500 de la BenQ dispune de mai multe conexiuni: 1x HDMI/MHL, USB 2.0 1.5A power, USB 3.0, Dsub, Mic, Wi-Fi 802.11b/g/n, 2.4G/5G Hz dual band, 1x port LAN, 1x Line out 3.5mm.

Puteți afla mai multe despre BenQ i500 vizitând benq.ro .

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.