Evan Blass confirmă informațiile cunoscute despre viitorul Galaxy Note

Smartphone Samsung

Bine cunoscutul leaker Evan Blass (aka. @evleaks) confirmă toate informațiile vehiculate de presa de specialitate referitoare la viitorul phablet Galaxy Note de la Samsung. Blass a publicat mai multe mesaje pe Twitter ce conțineau detalii despre viitorul phablet Galaxy Note, detalii pe care Samsung le va ține ascunse până în ziua lansării dispozitivului.

Conform informațiilor disponibile, Samsung Galaxy Note 7 va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,7 inci capabil să afișeze o rezoluție Quad HD de 2560×1440 pixeli care nu este cu nimic diferit față de modelele Galaxy Note 4 și Galaxy Note 5 lansate anii anteriori. Se pare că Smasung a ales fă folosească același display și pe viitorul phablet.

Alte secificații ar putea include 64GB spațiu intern de stocare alături de un slot pentru card microSD, cameră foto principală cu un senzor de 12MP alături de una secundară cu un senzor de 5MP și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Multe din aceste specificații le putem găsi și pe dispozitivele Galaxy S7 sau Galaxy S7 Edge și se pare că Samsung vrea să ia din acestea ce este mai bun și să le includă în viitorul său phablet.

Un scanner pentru iris este singura noutate pe care Samsung o va include în noul Galaxy Note 7. Ze zvonește de ceva timp despre faptul că Samsung lucrează la această tehnologie dar nu a ajuns în ochii publicului până acum.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus