Free cookie consent management tool by TermsFeed

Portofoliul de telefoane al operatorului Vodafone lansate sub marcă proprie s-a îmbogățit cu Smart Ultra 7, un nou model premium care oferă performanță bună la un preț accesibil. Acesta este succesorul lui Smart Ultra 6, care a câștigat numeroase premii și a fost apreciat de experți.

Caracteristicile noului Vodafone Smart Ultra 7 includ procesor quad-core MediaTek MT6755M ce rulează la o frecvență de 1,0GHz, 2 GB de RAM, memorie internă cu capacitatea de 16 GB, care poate fi extinsă cu până la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și are un ecran fullHD cu diagonala de 5,5 inci și protecție prin intermediul siclei speciale Dragontrail.

Camera foto principală folosește un senzor de 13 MP cu focalizare automată „Phase-Detection”, este dotată cu bliț iar camera foto secundară are un senzor de 5MP.

Vodafone Smart Ultra 7 este disponibil la un preț începând de la 14 de euro, cu abonamentul Red 25.

De asemenea, portofoliul Vodafone de smartphone-uri marcă proprie include alte două modele noi, Smart Mini 7 și Smart First 7. Smart Mini 7 are ecran HD de 4 inci, procesor quad-core, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, extensibil până la 32 GB prin card SD. Terminalul Smart First 7 are un ecran HD de 3,5 inci, procesor quad-core, 512 MB de RAM şi spaţiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins prin card SD până la 64 GB. Acestea sunt disponibile la un preț începând de la 0 euro, cu abonamentul Smart 11.

Puteți vizita oricând pagina produsului de pe vodafone.ro pentru a afla mai multe detalii despre noul smartphone Smart Ultra 7.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.