Free cookie consent management tool by TermsFeed

BIOSTAR a lansat o nouă placă de bază din familia de produse Racing dedicată sistemelor de gaming de ultimă generație. Noua placă de bază este Racing Z170GTN și are dimensiunea mini-ITX. Racing Z170GTN vine în ajutorul gamerilor care doresc performanță ridicată la o dimensiune redusă dar și capabilitatea de a controla în totalitate sistemul și să îi crească performanțele.

BIOSTAR Racing Z170GTN oferă utilizatorului acces total la controlul sistemului și oferă suport pentru procesoarele Intel Core din generația a 6-a. Placa de bază are suport pentru memoriile RAM DDR4-3200 și poate fi folosită în configurațiile overclocking.

Ca și opțiuni de conectivitate, noul model dispune de conexiuni performante USB 3.0 dar și PCIe 3.0 x16 cu suport pentru cele mai noi modele de plăci video de la AMD sau NVIDIA, are două sloturi pentru memoria RAM, conectori SATA3, port U.2, conector HDMI dar și port PCIe M.2 dedicat plăcilor Wi-Fi cu slot M.2 dar și unul dedicat unităților de stocare de tip SSD. Pe lângă specificațiile tehnice, placa de bază dispune și de un design unic dar și de un sistem de iluminare LED RGB LED.

Entuziaștii se vor bucura de cipsetul Intel Z170, de placa de rețea Gigabit, de sunetul audio de înaltă fidelitate dar și de suportul pentru iluminarea externă 5050 LED FUN care permite conectarea benzilor LED direct pe placa de bază și controlarea acestora prin intermediul aplicației dedicate Vivid LED DJ.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.