John Chen, CEO al BlackBerry, a fost in New York pentru a ajunta la lansarea noului smartphone BlackBerry Classic.

Dupa lansarea BlackBerry Passport si BlackBerry Classic, majoritatea fanilor produselor companiei vor sa afle ce urmeaza sa le ofere producatorul. Chen a spus ca urmeaza sa dezvaluie un plan de 12 luni pentru companie in timpul evenimentului MWC 2015 din luna Martie a anului viitor.

Sunt prezente un presa mai multe speculatii despre un nou model BlackBerry ce ar putea folosi o tastatura fizica QWERTY ce se ascunde atunci cand nu este folosita. Tastatura va fi compusa din 3 randuri de taste pe partea de jos a dispozitivului. Doua dintre acestea vor fi acoperite atunci cand nu sunt folosite folosind un mecanism din partea inferioara a dispozitivului. Acesta ar putea fi unul dintre alte telefoane ce se afla in curs de dezvoltare la BlackBerry.

In luna Septembrie, Ron Louks de la BlackBerry, seful departamentului de telefoane, a spus ca Passport va fi urmat de mai multe dispozitive ce ar putea ajunge in prim-plan. In acelasi timp, Chen a spus ca BlackBerry va avea de prezentat noi dispozitive in cadrul MWC 2015 ce se va desfasura la Barcelona anul viitor in luna Martie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.