BlackBerry isi va dezvalui toate secretele la MWC 2015

BlackBerry Passport

John Chen, CEO al BlackBerry, a fost in New York pentru a ajunta la lansarea noului smartphone BlackBerry Classic.

Dupa lansarea BlackBerry Passport si BlackBerry Classic, majoritatea fanilor produselor companiei vor sa afle ce urmeaza sa le ofere producatorul. Chen a spus ca urmeaza sa dezvaluie un plan de 12 luni pentru companie in timpul evenimentului MWC 2015 din luna Martie a anului viitor.

Sunt prezente un presa mai multe speculatii despre un nou model BlackBerry ce ar putea folosi o tastatura fizica QWERTY ce se ascunde atunci cand nu este folosita. Tastatura va fi compusa din 3 randuri de taste pe partea de jos a dispozitivului. Doua dintre acestea vor fi acoperite atunci cand nu sunt folosite folosind un mecanism din partea inferioara a dispozitivului. Acesta ar putea fi unul dintre alte telefoane ce se afla in curs de dezvoltare la BlackBerry.

In luna Septembrie, Ron Louks de la BlackBerry, seful departamentului de telefoane, a spus ca Passport va fi urmat de mai multe dispozitive ce ar putea ajunge in prim-plan. In acelasi timp, Chen a spus ca BlackBerry va avea de prezentat noi dispozitive in cadrul MWC 2015 ce se va desfasura la Barcelona anul viitor in luna Martie.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *