Blackberry lanseaza un update cu 5 imbunatatiri majore

Blackberry Z10 a fost lansat doar acum cateva saptamani, nu este inca disponibil in US iar compania a lansat deja un update pentru imbunatatirea dispozitivului.

Este foarte incurajator sa vedem ca Balckberry raspunde foarte rapid feedback-urilor utilizatorilor si pune la dispozitie foarte rapid actualizari software, in special cand ne gandim la Android care pare sa ii ia o vesnicie pentru a pune la dispozitie actualizari pentru utilizatori. Actualizari ce au rolul de a rezolva probleme

Actualizare disponibila, desi are destul de multe facilitati incluse, cele cinci imbunatatiri primare ce va va place si doriti sa aflati de ele sunt:

  1. performanta aplicatiilor provenite din parti conexe: performanta pentru aceste aplicatii ar trebui sa fie vizibila vazand ca telefonul le ruleaza mai rapid si mai usor. Blackberry a declarat ca aplicatiile se vor lansa mai rapid, ca de exemplu WhatsApp Messenger.
  2. Telefon, calendar si contacte: Calendarele Gmail au fost imbunatatite in aceasta actualizare. Blackbbery Hub are schimbari pentru log-ul apelurilor si pentru conversatii.
  3. Camera: Blackberry a imbunatatit performantele camerei in situatii de luminozitate redusa.
  4. Navigare pe web si media: browser-ul gestioneaza mai bine continutul video.
  5. Bateria: BB Z10 nu este un superstar din punct de vedere al energiei dar aceasta actualizare include 60 de imbunatatiri pentru durata de viata a bateriei.

Stim deja ca trebuie sa apara un update pentru aplicatiile Android Jelly Bean.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus