Blackberry Z10 a fost lansat doar acum cateva saptamani, nu este inca disponibil in US iar compania a lansat deja un update pentru imbunatatirea dispozitivului.

Este foarte incurajator sa vedem ca Balckberry raspunde foarte rapid feedback-urilor utilizatorilor si pune la dispozitie foarte rapid actualizari software, in special cand ne gandim la Android care pare sa ii ia o vesnicie pentru a pune la dispozitie actualizari pentru utilizatori. Actualizari ce au rolul de a rezolva probleme

Actualizare disponibila, desi are destul de multe facilitati incluse, cele cinci imbunatatiri primare ce va va place si doriti sa aflati de ele sunt:

  1. performanta aplicatiilor provenite din parti conexe: performanta pentru aceste aplicatii ar trebui sa fie vizibila vazand ca telefonul le ruleaza mai rapid si mai usor. Blackberry a declarat ca aplicatiile se vor lansa mai rapid, ca de exemplu WhatsApp Messenger.
  2. Telefon, calendar si contacte: Calendarele Gmail au fost imbunatatite in aceasta actualizare. Blackbbery Hub are schimbari pentru log-ul apelurilor si pentru conversatii.
  3. Camera: Blackberry a imbunatatit performantele camerei in situatii de luminozitate redusa.
  4. Navigare pe web si media: browser-ul gestioneaza mai bine continutul video.
  5. Bateria: BB Z10 nu este un superstar din punct de vedere al energiei dar aceasta actualizare include 60 de imbunatatiri pentru durata de viata a bateriei.

Stim deja ca trebuie sa apara un update pentru aplicatiile Android Jelly Bean.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.