Compania Chinezeasca ZTE merg pe urmele Huawei si au decis sa lanseze un smartphone nou, de top cu dimensiuni considerabile. ZTE spera ca smartphone-ul lansat de ei, Grand Memo, sa ajunga sa aiba succesul castigat de Samsung Galaxy si iPhone.

In cadrul Mobile World Congress 2013 de la Barcelona, ZTE a lansat noul smartphone Grand Memo, un telefon inteligent ce are un display de 5.7 inch, poseda un procesor cu 4 nuclee de 1.5 GHz, capacitate de stocare de 16GB si memorie RAM de 2 GB.

Camera noului Grand Memo detine un senzor de 13MP si are ca sistem de operare Android 4.1, cu o baterie destul de mare cu capacitatea de 3.200mAh, conform Gadget NDTV.

ZTE este o companie din majoritatea companiilor producatoare de telefoane mobile inteligente ce au venit in acest an la MWC 2013 din Barcelona ce lanseaza smartphone-uri cu ecrane mari si specificatii tehnice destul de remarcabile.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.