Free cookie consent management tool by TermsFeed

BlackBerry oferă în mod gratuit funcțiile de confidențialitate ale BBM tuturor utilizatorilor.

Într-o nouă actualizare a aplicației de mesagerie instant BBM pentru sistemele de operare BlackBerry OS, iOS și Android, utilizatorii au posibilitatea de a folosi funcția Retract ce permite ștergerea unui mesaj atât de la expeditor cât și de la destinatar. O altă funcție oferită cu titlu gratuit este și Timer ce setează un anumit timp de validitate pentru un mesaj sau imagine.

Compania a lansat aceste funcții de confidențialitate odată cu lansarea serviciului de mesagerie BBM în urmă cu doi ani ca parte a unui abonament lunar de 0,99$. Noua actualizare aduce și editarea mesajelor dar și funcția Private Chat – o funcție ce înlătură numele și avatarele dintr-o fereastră de chat, pe toate platformele mobile.

Este plăcut să vedem cum BlackBerry oferă aceste funcții în mod gratuit tuturor utilizatorilor. Unele dintre ele sunt utile oricărui utilizator aducând astfel un plus de intimitate (sau confidențialitate) și siguranță în cadrul popularei aplicații de mesagerie instant.

Aplicația BBM este gratuită pentru sistemele de operare Android și iOS. O puteți descărca de pe magazinele de aplicații Google Play Store sau Apple iTunes App Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.