Podusele din gama ZenFone de la Asus au fost printre cele mai bune modele mid-range de pe piață iar compania se pregătește să lanseze următorul model de top ce va avea o nouă perspectivă de design.

Aspectul telefoanelor din gama ZenFone se va schimba odată cu modelele Zenfone 3 și ZenFone 3 Deluxe. Imagini cu viitorul smartphone au apărut în presă și ne oferă o vedere asupra dispoitivului. Designul este vizibil mai plăcut cu o carcasă din aluminium, este mai subțire iar colțurile sunt mai rotunjite.

Specificațiile viitorului ZenFone 3 rămân necunoscute ochilor publicului. Pe spate vom găsi un senzor pentru citirea amprentei ce este și butonul Power iar camera este împerecheată de un sistem autofocus cu laser, la fel cum putem găsi pe telefoanele produse de LG. Alte detalii ar mai include un port USB de tip C cu încărcare rapidă dar și un bliț pe partea frontală.

ZenFone 3 Deluxe va fi modelul premiul lansat de Asus pentru gama de telefoane ZenFone. Carcasa folosită va fi una din metal iar sticla ușor curbată. Se pare că Asus a reușit să nu întrerupă carcasa din metal cu porțiuni din plastic dar și să mențină o performanță a antenei.

Asus va lansa următoarele telefoanele de top din gama ZenFone în cadrul evenimentului Computex 2016 din Iunie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.