Blackview este un brand mai puțin cunoscut la noi în țară iar telefoanele puse la dispoziție la fel. În acest articol o să vă prezint modelul BV5000 disponibil la noi în țară. Telefonul se evidențiază prin designul său ce oferă o rezistență ridicată la apă sau praf dar și prin bateria sa cu o capacitate de 5000mAh.

Blackview BV5000 este un terminal ce dispune de o conexiune 4G LTE și de două sloturi pentru cartela SIM alături de opțiunile de conectivitate ce includ Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 și GPS.

Specificațiile tehnice includ un procesor MediaTek pe 64 de biți cu patru nuclee MT6735 alături de grafică oferită de Mali T720, 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare. Camera foto principală are un senzor de 13MP cu bliț LED iar cea secundară folosește un senzor de 2MP.

Acest smartphone are o grosime de 13,3 mm, rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop alături de o interfață proprie și este disponibil în culorile Violet Black și Camouflage.

Prețul terminalului Blackview BV5000 este de 700 de lei pe site-ul oficial Blackview.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.