BlackBerry Passport si-a facut debutul oficial

blackberry passport

Noul smartphone al companiei Canadiene, BlackBerry Passport si-a facut debutul oficial. Telefonul cu design patratos foloseste o rata de afisare de 1:1 pe un ecran cu diagonala de 4.5 inci ce ruleaza o rezolutie de 1440×1440 pixeli si protectie oferita de Gorilla Glass 3. Alaturi de aceste specificati este prezenta si o tastatura fizica iubita de fanii BlackBerry.

Tastatura ofera functii variate ca scroll la navigarea pe web. Alte specificatii ale dispozitivului includ o baterie cu capacitatea de 3450mAh iar compania promite pana la 30 de ore de utilizare in regim mixt. Passport foloseste un procesor quad-core ce ruleaza la o frecventa de 2.2GHz, 3GB capacitate memorie RAM, 32GB spatiu intern de stocare si o camera foto cu un senzor de 13MP su stabilizare optica a imaginii. Dispozitivul ruleaza sistemul de operare BlackBerry 10.3 si vine preinstalat cu Amazon Appstore.

BlackBerry Passport include si noul asistent virtual dezvoltat de companie, denumit BlackBerry Assistant. Folosind asistentul virtual, utilizatorii pot interactiona cu telefonul prin comenzi vocale putand astfel controla trimiterea de mesaje text, calendar si alte aplicatii.

Pretul noului smartphone BlackBerry Passport este de 649€ (in Germania si Franta).

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus