Samsung Galaxy S5 a reprezentat un optimism al companiei aratand un potential extraordinar al unui smartphone bine construit iar compania a lucrat la un dispozitiv ce pune accent mai mult pe design si nu pe specificatii: Galaxy Alpha.

Samsung nu a mai folosit material plastic pentru cadrul telefonului ci s-a axat pe folosirea unui cadru metalic. Galaxy Alpha este un smartphone mai mic si mai subtire fata de Galaxy S5 oferind un design mai svelt si mai subtil.

Galaxy Alpha nu intra in categoria dispozitivelor cu specificatii de top dar Samsung a incercat sa includa specificatii bune intr-un dispozitiv mai mic cu un ecran de 4.7 inci. Samsung Galaxy Alpha are o camera foto cu un senzor de 12MP, o baterie cu capacitatea de 1860mAh, un procesor quad-core Snapdragon 801, 2GB capacitate memorie RAM si 32GB spatiu intern de stocare.

Specificatiile noului smartphone sunt destule pentru a concura cu un dispozitiv de top iar Samsung spera ca factorul decisiv in cumpararea telefonului sa fie diferenta noului design.

Samsung Galaxy Alpha este disponibil la magazinul eMag si are un pret de 2900 Lei.

Foto: The Verge

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.