Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noul telefon Blackberry Z10 nu a fost primit cu prea multa caldura de multi analisti si experti din lume dar acum vanzarile noului model Balckberry Z10 sunt cu mult m ai mari decat asteptarile acestor experti.

Un analist de la Genuity Canaccord, Mike Walkey, a prezis luna trecuta ca vanzarile noului model Z10 nu o sa depaseasca cifra de 300 de mii de unitati. Mike Walkey si-a revizuit prognoza anterioara indicand ca numarul de smartphone-uri vandute a crescut semnificativ.

“Cercetarea noastra recenta a demonstrat o crestere mica dar sigura a cererii pentru smartphone-ul BlackBerry Z10. Noi presupunem ca BlackBerry va depune toate eforturile pentru a-si intoarce cota sa pe piata smartphone-urilor din segmentul high-end. Compania va putea realiza in trimestrul curent aproximativ 800 mii de BlackBerry Z10”, a declarat Mike Walkey.

Vanzarile Blackberry Z10 vor avea si efecte negative cum ar fi lipsa suportului din partea operatorilor telecom din Statele Unite. Sprint, un operator telecom, se abtine in a vinde Blackberry Z10 iar T-Mobile a declarat ca nu il va vinde.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.