Facebook isi schimba infatisarea cu un nou News Feed

Joi seara, Mark Zuckerberg ne-a aratat cum va arata noua interfata a Facebook. Fiind mai concreti, vor exista mai multe News Feed-uri de la care vor iesi mai mult in evidenta fotografiile. Ideea de baza este aceea ca Facebook doreste sa ne faca sa ne petrecem mult mai mult timp pe site.

Noul design al site-ului isi va pastra elementale principale indiferent de dispozitivul cu care accesam site-ul: PC, tableta sau telefon. Acest design va permite utilizatorilor sa navigheze printre mai multe News Feed-uri organizate pe teme si cu continut de imagini de dimensiuni mai mari. Este imbunatatit si modul de afisare al albumelor foto iar linkurile postate pe site vor avea mai mult continut text ca sa putem vedea cu exactitatea ce o sa citim dupa ce dam un click.

Ce ne ofera noul desing:

  • un feed pentru toti prietenii unde vom vedea postarile lor
  • un feed pentru muzica, in funtie de preferinte putem afla ce au facut artistii pe care ii ascultam, daca au lansat albume noi si vom avea si recomandari
  • in feed-ul fotografii vom vedea doar fotografii
  • followind unde vom vedea fiecare postare de pe paginile carora le-am dat un like
  • jocuri
  • prieteni apropiati

Schimbarile aduse Facebook se vor activa incepand de astazi insa va dura pana la cateva saptamani pana cand toti utilizatorii vor avea acces la acestea. Cei de la Facebook ne spun ca procesul va fi cam lent pentru ca doresc sa examineze cu atentie felul in care lucrurile se misca pentru a putea depana eventualele erori cat mai bine.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus