Free cookie consent management tool by TermsFeed

Avand in vedere popularitatea crescuta a tabletelor, un numar mare de companii si intreprinderi au inceput sa foloseasca tabletele, de unde si cerintele noi legate de securitatea acestora. Recent, la evenimentul CeBIT din Hannover, Fujitsu a lansat o tableta care poate recunoaste amprenta digitala a palmei. De fapt, zvonuri despre acest model de tableta au tot circulat anul trecut, dar poze cu un prototip nu fusesera facute publice inca.

Prototipul etalat la acest eveniment este in faza de dezvoltare, are un ecran de 10 inci, carcasa este realizata dintr-un aliaj de platic si magneziu, iar partea laterala a tabletei este echipata cu mici senzori. Utilizatorii isi apropie palma de senzori, iar sistemul scaneaza si identifica automat. Acest design poate creste siguranta folosirii tabletei si poate preveni, efectiv, scurgerile de informatii.

 Cei de la Fujitsu nu au anuntat inca numele tabletei, pretul la care va fi pusa in vanzare si nici data lansarii, dar au precizat faptul ca aceasta va intra intai pe piata din Japonia, urmand ca in Europa sa isi faca aparitia abia in luna iunie a acestui an.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.