In cadrul Mobile World Congress 2013 ce s-a incheiat luna trecuta, LG a anuntat o varietate de dispozitive inteligente cu Android incluzand noua serie de telefoane LG Optimus F5. Ultimele stiri aparute ne infromeaza ca dispozitivul LG Optimus F5 va fi lansat pe piata din S.U.A. de operatorul de telefonie Verizon si va fi redenumit ca LG Lucid 2.

De la fotografiile oficiale expuse, LG Lucid 2 va avea culoarea neagra, pe langa logo-ul LG de pe dispozitiv putem observa identitatea operatorului telecom Verizon. In josul ecranului, dispozitivul Android este echipat cu patru butoane touch, lucru ce este usor diferit fata de LG Optimus F5.

LG Optimus F5 are un ecran mare IPS de 4.3 inch si este echipat cu un procesor cu doua nuclee de 1.2 GHz, 1GB memorie RAM si sistemul de operare Android versiunea 4.1. Senzorul optic are o rezolutie de 5.0 MP si o baterie cu capacitatea de 2150mAh, dispozitivul personalizat bazat pe LG Optimus F5 – configuratia LG Lucid 2 este asteptata ca fiind similara cu acesta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.