Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un smartwatch simplu și stilat poate fi un cadou impresionant pentru o persoană apropiată. Bluboo U este un smartwatch ce poate satisface pe oricine și este disponibil și la un preț de invidiat pentru alte ceasuri inteligente.

Acest ceas are o carcasă pătrată din aluminium și o curea din fluoroelastomer (un polimer rezistent la șocuri mecanice) ce imită pielea foarte bine alături de ecranul său TFT cu diagonala de 1,44 inci și o rezoluție de 128×128 pixeli. Ceasul este compatibil co telefoanele Android și iOS, fiind disponibil în mai multe opțiuni de culoare: negru, auriu și argintiu.

Bluboo U folosește un cipset MediaTek MTK2501 alături de 24MB memorie RAM, 32MB spațiu de stocare, conectivitate Bluetooth 4.0 și certificare IP65 la praf și apă. Chiar dacă specificațiile nu sunt extraordinare, este de menționat că sunt suficiente pentru sistemul de operare propriu ce rulează pe dispozitiv.

Printre funcții, ceasul oferă o agendă telefonică, sincronizare pentru registrele cu apeluri, reminder pentru apeluri, posibilitatea de a răspunde la telefon direct de la încheietura mâinii dar și posibilitatea de apelare dar și verificarea mesajelor primite. Alte funcții mai includ un reminder pentru sedentarism, pedometru, monitorizare a somnului, controlul de la distanță a camerei foto sau al aplicației pentru muzică.

Ceasul inteligent Bluboo U afișează notificările dispozitivului la care este conectat, are o funcșie anti-lost sau găsire a telefonului, alarmă și 5 fețe distincte pentru afișarea orei. Bateria folosită are capacitatea de 350mAh și vă poate oferi o autonomie de peste 72 de ore de funcționare.

Smartwatch-ul Bluboo U este disponibil la retailerul Gearbest la un preț de doar 30$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.