Free cookie consent management tool by TermsFeed

In vara au fost mai multe zvonuri referitoare la faptul ca Bluetooth 4.0 LE (Low Energy) va ajunge pe toate telefoanele Nokia Lumia ce sunt actualizate la Amber. Cateva dispozitive low-end, ca Lumia 520, 620 si 720 au deja suport Low Energy. Potrivit unei pagini oficiale de pe siteul Nokia ne putem astepta ca dispozitivle Lumia sa primeasca suport LE in perioada urmatoare odata cu disponibilitatea actualizarii Lumia Black.

Bluetooth 4.0 LE permite dispozitivelor sa se conecteze la telefon fara sa consume energia bateriei. Acesta este standardul pentru ca dispozitivele (ca Fitbit) sa se sincronizeze cu telefonul. Odata ce telefoanele Lumia primesc Bluetooth 4.0 LE vor putea sa se sincronizeze cu toate accesoriile compatibile, luand in calcul ca va exista si o aplicatie dedicata.

Dispozitivele Windows Phone se lupta cu compatibilitatea dispozitivelor si a accesoriilor de pe piata iar suportul Bluetooth 4.0 LE reprezinta un pas inainte.

Sursa: Nokia

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.