Nexus 4, 7 (2012 si 2013) si Nexus 10 pot fi actualizate la Android 4.4 KitKat intr-o clipa

Google a inceput sa isi actualizeze dispozitivele cu noua versiune Android 4.4 KitKat in urma cu cateva zile dar tot o sa mai dureze cateva zile pana cand actualizarea va incepe sa fie disponibila pe majoritatea acestor dispozitive. Pentru cei ce nu mai au rabdare si nu le pasa ca va trebui sa isi stearga toate datele de pe dispozitivul Nexus atunci exista o alternativa: imaginile oficiale ale sistemului de operare oferite de Google.

Google a actualizat astazi pagina cu imaginile sistemului de operare Android 4.4 KitKat pentru dispozitivele Nexus 4, Nexus 7 (2012 si 2013, WiFi si Cellular) si Nexus 10.

Imaginile publicate oficial pe Google au o versiunea mai noua a sistemului: KRT160, Nexus 5 are KRT16M. O nota referitoare la actualizare este faptul ca Google Experience Launcher ramane exclusiv pe Nexus 5 asa ca sa nu fiti dezamagiti atunci cand o sa vedeti ca o actualizare a sistemului la Android 4.4 KitKat nu va aduce si Experience Launcher.

Daca doriti sa va actualizati dispozitivul Nexus inainte ca actualizare sa vina in mod automat atunci o puteti face accesand: Google Android Nexus Images.

Sursa: Google

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus