Oregon Scientific va produce o bratara inteligenta denumita Ssmart Dynamo ce permite monitorizarea activitatii zilnice si activitatea somnului.

Oregon Scientific este cea mai noua companie ce face un pas in segmentul produselor „la purtator„. Produsele la purtator ce permit monitorizarea activitatii reprezinta un segment de piata in crestere cu produse oferite de mai multi producatori din lume, incluzand Nike cu Nike+ FuelBand. Cateva benzi de fitnes sunt disponibile de la compania Oregon Scientific, acestea sunt denumite Ssmart Dynamo.

Bratara de monitorizare a activitatii are rolul de a ajuta utilizatorii sa se inspire si sa aspire la un stil de viata mai sanatos, de a urmarii obiectivele fitnes, activitatea zilnica si somnul. Bratara comunica cu dispozitivele mobile folosind thenologia Bluetooth Smart. Bratara este capabila sa urmareasca activitatea fizica pe durata unei zi iar pe timpul noptii monitorizeaza somnul. In timpul zilei, Ssmart Dynamo poate urmari activitati ca: numarul de pasi, distante parcurse si caloriile arse iar pe timpul noptii urmareste timpul de odihna si timpul de somn.

Urmarirea activitatii este afisata pe un indicator cu LED in patru culori si tine utilizatorii informati despre nivelul de activitate, datele stranse pot fi stocate pana la 14 zile. Energia bratarii este oferita de o baterie reincarcabila integrata si poate oferi pana la 2 saptamani de utilizare. Bratara poate fi conectata la dispozitive mobile ca iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si la dispozitivele Android 4.3 sau mai mari echipate cu Bluetooth Smart.

Ssmart Dynamo este disponibila direct de la Oregon Scientific pentru pretul de 99$ si va fi disponibila in magazinele retail incepand cu 2014.

Sursa: Oregon Scientific

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.