Turneul Național de League of Legends de la East European Comic Con și-a ales campionii

Turneul National de League of Legends de la East European Comic Con Mai 2017

Etapa offline a celui de-al doilea sezon al Turneului Național de League of Legends i-a urcat pe scena de gaming din cadrul East European Comic Con pe cei de la Nexus Gaming și Great! Team. Nexus Gaming a învins echipa adversă cu un scor final de 2-1, câștigând, astfel, pentru a doua oară, trofeul Turneului Național.

Cel de-al doilea sezon al Turneului Național de League of Legends a unit peste 1.000 de jucători în etapa online. Aceasta a fost urmată de meciul decisiv dintre cele două echipe finaliste, Nexus Gaming și Great! Team. Pe scena Legion by Lenovo din cadrul zonei de gaming a East European Comic Con, cele două echipe au luptat una împotriva celeilalte pentru titlul de campioană a sezonului, trofeu și un premiu în valoare de 2.000 de euro. Ca și anul trecut, Nexus Gaming a plecat acasă cu titlul de campioană, după trei meciuri în fața a câteva mii de oameni prezenți la eveniment.

În cea de-a doua zi a Comic Con, Nexus Gaming și-au arătat, din nou, strategiile și tehnicile în League of Legends. Deși primul meci din finala Turneului a fost câștigat de cei din echipa Great! Team, Nexus Gaming a reușit să egaleze scorul, în final câștigând trofeul cu un scor de 2-1. Pentru a doua oară consecutiv, Nexus Gaming au primit medaliile de aur și trofeul Turneului Național de League of Legends. Great! Team au fost premiați pe scenă cu medalii de argint și un premiu în valoare de 1.000 de euro.

”Am observat un interes mai mare din partea jucătorilor de League of Legends din România în acest sezon. Finala celui de-al doilea sezon al Turneului Național a adunat mii de oameni în fața scenei pentru a viziona lupta dintre cele două echipe, luptă care a fost strânsă. Comunitatea formată în jurul acestui joc, cât și publicul larg își arată un interes din ce în ce mai mare pentru astfel de evenimente”

— a declarat Ionuț Chepeneag, Publishing Lead în cadrul Riot Games.

În cea de-a doua zi a Comic Con au fost prezente peste 20.000 persoane. În jurul scenei pe care s-a desfășurat meciul finalei Turneului Național de League of Legends au fost câteva mii de persoane, majoritatea fiind prezenți pe tot parcurul partidei de joc. Echipele de pe locurile 3 și 4 au fost, de asemenea, premiate cu câte 500 de euro fiecare.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus