Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aplicația românească Questo oferă utilizatorilor un nou mod de explorare pentru 6 orașe din România: București, Brașov, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara. Utilizatorii aplicației au la dispoziție mai multe trasee pe care le pot parcurge rezolvând o serie de indicii care îi îndeamnă să interacționeze cu mediul și să observe lucruri pe care în mod normal le-ar fi ignorat.

Fiecare traseu (quest) din aplicație are o descriere și informații legate de punctul de plecare, durata și lungimea sa. Odată porniți la drum, exploratorii primesc un prim indiciu pe care trebuie să îl rezolve pentru a descoperi un loc și o poveste autentică, ceva care să merite ținut minte. Poveștile din aplicație sunt atât informații istorice prezentate într-un limbaj comun, cât și legende locale.

“Am dezvoltat Questo plecând de la o nevoie personală, cea de a vedea orașul așa cum este el, prin ochii localnicilor. Acum, aplicația asta face, te plimbă printr-un oraș dintr-o perspectivă locală, prin acele locuri știute doar de cei care merg zilnic pe acolo, locuri cu povești, pline de viață.

Traseele noastre din aplicație au fost construite de localnici, care ne-au dezvăluit tot felul de locuri ascunse, legende și anecdote”

– spune Claudiu Petria, Co-Founder&CEO (Chief Explore Officer) .

Questo este o aplicație gratuită, dezvoltată de un grup de tineri antreprenori din București. Aplicația oferă utilizatorilor posibilitatea de a explora locuri neștiute din România prin intermediul unor trasee care îndeamnă oamenii la mișcare.

Aplicația Questo este disponibilă tuturor și poate fi descărcată gratuit dini Google Play și App Store. Pentru mai multe detalii poți vizita pagina aplicației la questoapp.com.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.