Casio a lansat un nou aparat foto digital din seria Exilim, EX-ZR800. Acest nou aparat foto aduce cu sine zoomul optic 18x si un stabilizator de imagine 5-stop/5-axis, precum si multe alte caracteristici intalnite frecvent la camerele foto compacte point-and-shoot. Desi in anuntul dat in Europa nu se precizeaza data de lansare, divizia japoneza a companiei spune ca acesta va fi 23 august.

Camera ruleaza cu Exilim Engine HS Ver. 3, care opereaza un procesor cu doua nuclee si o pereche de procesoare paralele de imagine. Toate acestea culmineaza intr-un timp de pornire de 1,3 secunde, un timp de focalizare de 0,18 secunde, un interval de captare de pana la 0,26 secunde si o rata de raspuns de 0,016 de secunde.

Pe langa zoomul optic 18x, EX-ZR800 are un obiectiv cu unghi larg de 25mm si o optiune de zoom digital pentru a creste zoom-ul la 36x. Aparatul dispune de stabilizarea optica a imaginii, care poate fi utilizata in combinatie cu modul burst pentru a reduce neclaritatea imaginii. Exista, de asemenea, optiunea Triple Shot.

Aparatul are o setare time-lapse pentru stabilirea intervalului dintre fotografii, care dispune atat de modul auto, cat si de cel manual. EX-ZR800 prezinta optiunea all-focus macro care creeaza imagini compozite la diferite puncte focale, combinandu-le într-o singura fotografie all-in-focus. In plus, noua camera Exilim ofera, de asemenea, o optiune de fundal neclar.

Alte caracteristici includ un ecran LCD, un amplificat AF-CS de 30 de cadre cu o viteza de pana la 5 fps si o functie Premium AutoPro, care functioneaza ca un efect HDR, combinand expuneri diferite intr-o singura imagine. Aparatul foto dispune de optiunile HS Night Shot si HS Anti Shake.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.