Casio Exilim EX-ZR800 cu 18x zoom optic si OIS

Casio a lansat un nou aparat foto digital din seria Exilim, EX-ZR800. Acest nou aparat foto aduce cu sine zoomul optic 18x si un stabilizator de imagine 5-stop/5-axis, precum si multe alte caracteristici intalnite frecvent la camerele foto compacte point-and-shoot. Desi in anuntul dat in Europa nu se precizeaza data de lansare, divizia japoneza a companiei spune ca acesta va fi 23 august.

Camera ruleaza cu Exilim Engine HS Ver. 3, care opereaza un procesor cu doua nuclee si o pereche de procesoare paralele de imagine. Toate acestea culmineaza intr-un timp de pornire de 1,3 secunde, un timp de focalizare de 0,18 secunde, un interval de captare de pana la 0,26 secunde si o rata de raspuns de 0,016 de secunde.

Pe langa zoomul optic 18x, EX-ZR800 are un obiectiv cu unghi larg de 25mm si o optiune de zoom digital pentru a creste zoom-ul la 36x. Aparatul dispune de stabilizarea optica a imaginii, care poate fi utilizata in combinatie cu modul burst pentru a reduce neclaritatea imaginii. Exista, de asemenea, optiunea Triple Shot.

Aparatul are o setare time-lapse pentru stabilirea intervalului dintre fotografii, care dispune atat de modul auto, cat si de cel manual. EX-ZR800 prezinta optiunea all-focus macro care creeaza imagini compozite la diferite puncte focale, combinandu-le într-o singura fotografie all-in-focus. In plus, noua camera Exilim ofera, de asemenea, o optiune de fundal neclar.

Alte caracteristici includ un ecran LCD, un amplificat AF-CS de 30 de cadre cu o viteza de pana la 5 fps si o functie Premium AutoPro, care functioneaza ca un efect HDR, combinand expuneri diferite intr-o singura imagine. Aparatul foto dispune de optiunile HS Night Shot si HS Anti Shake.

   

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus