Primul proiector wireless care foloseste tehnologia 5-GHz WHDI, BenQ W1500 proiecteaza continut necomprimat FullHD de 1080p de la surse cum ar fi Blu-ray si DVD playere, playere AV-R, STB si console de jocuri, fara a avea nevoie de cabluri HDMI. Proiectorul suporta, de asemenea, conectivitatea wireless cu orice dispozitiv mobil, cum ar fi iPad-uri sau televizoare Apple. Rezultatul este un proces de instalare simplificat, oferind libertatea deplina a plasarii proiectorului.

„Prin lansarea primul proiector FHD wireless cu suport 3D din lume, BenQ isi reconfirma pozitia sa in prima linie a pietei de proiectoare,” a declarat Bob Wudeck, vice-presedinte al BenQ America Corp. „W1500 aduce conectivitate wireless completa pentru toate aplicatiile home theater populare, avand ca rezultat instalarea mai usoara, spatii de divertisment ordonate si costuri mai mici de instalare. „

Utilizand banda de transmisie radio de 5 GHz, proiectorul W1500 transfera continut video si audio atat 2D si 3D HD la aceeasi calitate si latenta zero asemenea unei conexiuni cu fir, pe distante de pana la 65 metri. Pentru experienta 3D totala, proiectorul suporta HDMI, redare 3D, NVDIA 3DTV Play si conversie din 2D in 3D. Odata cu W1500, BenQ introduce si noii sai ochelari 3D, care sunt optionali. Pentru a adauga confort aplicatiilor portabile, W1500 are doua difuzoare de 10 W, intrari si iesiri audio, precum și sunet audio SRS WOW si 1,6x zoom.

Pretul de livrare al videoproiectorului wireless BenQ W1500 FHD este de 2.299 dolari.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.