Free cookie consent management tool by TermsFeed

Daca PC-ul reprezinta pentru voi mai mult un simbol de statut decat o poarta catre lumea digitala atunci Sony are ceva sa va ofere. Sony introduce noua gama de lux a laptopurilor Vaio denumita Red Edition, acestea sunt exact ce spune titlul.

Fiecare model Sony Vaio Red Edition – include modele Duo, Pro si Fit – au culoarea rosie si reprezinta mai mult decat culoare. Pentru a obtine aceste finisaje, Sony a utilizat o gama variata de tehnici de printare pentru diferite materiale, incluzand fibra de carbon si aluminium. Fiecare laptop din editia Red este tratat cu un invelis ultraviolet pentru a oferi luciu.

Nu doar designul acestei editii este high-end. Fiecare laptop este propulsat de un procesor Intel din a 4-a generatie Haswell i7, ercan FullHD 1920x1080pixeli. Modelul Sony Vaio Fit are nu mai putin de 12GB de memorie RAM (8GB pe celelalte doua). SSD-urile de pe Duo si Pro au cate 512GB (256 pe Fit) iar Duo se conecteaza prin PCIe pentru o mai buna performanta.

Fiecare model Vaio Red are propria personalitate: Duo este un hibrid pentru profesionisti transformand laptopul in tableta si invers intr-un unghi fix perfect pentru desen pe ecran. Vaio Pro 13 se declara a fi cel mai usor Ultrabook de 13.3 inch de pe piata ce include touchscreen. Sony Vaio Fit 15 include o unitate optica Blu-ray.

Toate laptopurile Sony Vaio Red Edition – Duo, Pro si Fit – au tastatura iluminata si include NFC.

Noile laptopuri Sony sunt dispibile pe piata si au preturi in functie de nivelul de lux oferit:

  • Sony Vaio Red Duo 13 are pretul de 3000$
  • Sony Vaio Red Pro 13 are pretul de 2600$
  • Sony Vaio Red Fit 15 are pretul de 2000$
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.