Designul Xbox One finalizat, prezentarea facuta de Microsoft

Deja stim ca Microsoft avea sa schimbe cateva lucruri la Xbox One inca de la dezvaluirea sa din luna Mai. Cu doar cateva luni inainte de lansarea sa oficiala, Microsoft a finalizat designul si specificatiile finale ale Xbox One si chiar a facut o prezentarea video pentru a ne arata la ce sa ne asteptam in Noiembrie.

Prezentarea a fost facuta, bineinteles, de Larry Hyrb – a.k.a. Major Nelson – seful diviziei Xbox Live de la Microsoft. Hyrb ne prezinta una din putinele unitati retail ale Xbox One si ne ghideaza spre ce va fi inclus in pachet atunci cand va fi cumparata din magazine.

Primul lucru notat este noul senzor Kinect urmat de controler, include si un cablu HDMI “4K-reted”, un sticker Xbox One, diferite manuale si, bineinteles, consola in sine. Din pacate, sursa de tensiune ramane supradimensionata ca intotdeauna, multi gameri s-au plans de dimensiunile sursei de alimentare ale consolei Xbox iar multi au sperat ca se va schimba ceva in noua sa versiune.

Lansarea oficiala a consolei Xbox One va fi facuta in Noiembrie, consola va avea un pret retail de 499$, cei ce fac o precomanda vor primi editia Day One ce vine cu un branding specific Day One dar si cod pentru continut exclusiv.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus