Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ceas cu GPS pentru golf? Va puteti intreba de ce a-ti avea nevoie de un astfel de dispozitiv gandindu-va ca smartphone-urile din ziua de azi fac tot ce face si un GPS. Garmin Approach S2 – ultimul model de nivel mediu – are 30.000 cursuri de golf ce pot fi accesate si memorate pentru a se comporta ca propriul baiat de mingi electronic.

ceasul garmin approach s2 gps golf
  • O atingere pe butonul din stanga-jos lanseaza meniul ceasului, gaseste cea mai apropiata locatie de golf din pozitia in care va aflati.
  • O privire la ceas si puteti afla o multitudine de informatii, distante ce pot fi afisate in yarzi sau metri, cum preferati, puteti afla in ce club de golf este cel mai bun pentru dvs.

Ceasul include un odometru ce masoara cat de departe sunteti in traseu in timp ce tehnologie similara poate masura o singura distanta parcursa.

Garmin Approach S2 stie exact unde va aflati pe traseul de golf si actualizeaza automat pozitia de la un punct la altul fara a fi nevoie sa accesati diferite meniuri pentru a afla asta.

Daca doriti sa pastrati scoruri, Garmin Approach S2 face acest lucru posibil. Tot ce trebuie facut este sa accesati optiunea din meniu.

Golful nu este un sport prea popular in Romania dar au inceput sa apara terenuri de golf, cluburi si exista destui amatori ai acestui sport. Dupa o analiza a noastra, Garmin Approach S2 nu este disponibil spre vanzare niciunde in Romania dar niciodata nu este prea tarziu sa gasim astfel de gadgeturi si pe piata noastra.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.