iGoogle parte sa nu mai aiba viata lunga, dar asta nu inseamna ca Google™ nu va avea in continuare o pagina de pornire personalizata.
O extensie a browserului Chrome si cateva coduri ascunse de pe o pagina de internet indica faptul ca Google s-ar putea sa inlocuiasca iGoogle cu o varianta desktop Google Now.

Informatia neconfirmata inca si aparuta pe blogul Google Operating System, un blog care nu este afiliat Google, evidentiaza faptul ca Google foloseste o pagina web pentru a testa noi caracteristici. In cazul de fata, numele de „Google Now” apare in instructiunile noilor caracteristici.

De asemenea, codul contine o introducere in Google Now: „Incepeti cu Google Now. Doar informatii corecte la momentul potrivit”. Google Now a debutat anul trecut, pe post de asistent personal oferind optiunea de cautare predictiva pentru sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Google a dezvaluit anul trecut, in vara, ca pagina de pornire iGoogle va fi inchisa incepand cu 1 noiembrie 2013. iGoogle a fost lansat in 2005 pentru a concura cu My Yahoo.

Reprezentantii companiei nu au comentat inca in niciun fel zvonurile aparute in media.

In plus, exista si alte indicii care confirma planurile mari care se zvonesc pentru Google Now. Google a construit si o extensie a variantei Chrome pentru desktop care deschide Google Now ca o noua pagina. Limba implicita setata este rusa si a fost confirmata de Chrome Web Store ca apartinand Google.

Cofondatorul si CEO-ul Larry Page, de asemenea, a mentionat Google Now in situatiile financiare trimestriale, semn ca Now nu este un proiect care va fi neglijat prea curand.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.