Samsung nu ne spune exact cate ceasuri Galaxy Gear a vandut, a declarat doar ca a distribuit 800.000 de unitati. Noul ceas Qualcomm Toq va fi mult mai limitat, compania va produce 100.000 de unitati iar acum este sansa de a avea unul. Asa cum a promis Quoalcomm, ceasul Toq este disponibil direct de pe site-ul companiei incepand de astazi.

Toq va fi cu 50$ mai scump fata de Galaxy Gear. Acesta functioneaza cu orice telefon Android ce ruleaza versiunea 4.0.3 sau mai mare (recomandat este Jelly Bean sau KitKat) pentru a afisa notificari pe ecranul Mirasol. Acest display unic este probabil motivul pentru care vine in editie limitata. Mirasol este o tehnologie dezvoltata de Qualcomm de cativa ani. Este un tip de display ce poate conserva energia dispozitivului reimprospatand doar informatiile necesare, ca un ecran e-ink. Diferenta este ca este color si rata de improspatare este destul de rapida functionand ca un ecran normal.

Qualcomm produce versiuni alb si negru ale Toq, dar doar cele negre sunt disponibile momenta. Comenzile plasate astazi pe site-ul Qualcomm vor ajunge la destinatie in maximum 2 saptamani. Ceasul vine impreuna cu un dock de incarcare wireless (nu este Qi-compatible) si un cablu separat.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.