Samsung a publicat mai multe informatii despre vanzarile aduse de telefonul de top Samsung Galaxy S4, cifrele arata bine pentru noi dar pentru companie acestea nu se ridica la asteptari. Mai multe stiri vin din Koreea ce indica faptul ca Samsung accelereaza lansarea urmatorului smartphone de top, Galaxy S5, pentru a compensa cifrele din acest an, cu surse de la ETNews.com ce ne spun ca Galaxy S5 se poate lansa cu o luna mai devreme fata de cum auzeam din zvonuri.

Galaxy S4 a fost lansat in luna Martie a acestui an iar ultimele zvonurile vorbesc despre lansarea urmasului sau cu o luna mai devreme, Februarie 2014, luna in care compania poate prezenta viitorul telefon de top produs fapt ce ar duce la aparitia pe piata a Galaxy S5 in luna Martie a anului viitor. Nu ar surprinde pe nimeni avand in vedere ca Galaxy S4 s-a lansat la mai putin de aniversarea de 1 an de la lansarea Galaxy S3.

O lansare a Galaxy S5 in Februarie ridica mai multe semne de intrebare referitoare la evenimentul Mobile World Congress, acesta incepe oe 24 Februarie in 2014. Samsung iubeste sa aiba propriile evenimente de prezentare si lansare a produselor, S4 a avut debutul la doua saptamani dupa incheierea MWC de anul acesta.

Specificatii?

Gasim mai multe articole in presa de specialitate, acestea vorbesc de un nou procesor de 64 biti, acesta ar putea fi folosit in cel putin un model al Galaxy S5 iar unele versiuni ar putea veni cu procesoare Qualcomm Snapdragon (poate Snapdragon 805), o camera foto de 16MP. Este interesant, am putea avea cel putin doua modele ale Galaxy S5, un model cu o carcasa metalica si ecran flexibil iar alt model cu un display standard Super AMOLED si carcasa de plastic.

Primele zvonuri despre un telefon Samsung cu o carcasa metalica au fost cele ce ne vorbeau de Galaxy F care ar avea si acesta tot un ecran flexibil.
Galaxy Gear II

Primele indicatii de la lansarea primului ceas inteligent al Samsung au fost acelea ca la CES 2014 ne putem astepta la un succesor al acestuia. Se pare ca planurile acestea sunt asa cum spun zvonurile, urmatoarea generatie Galaxy Gear se poate lansa odata cu Galaxy S5.

Mai multe articole sustin acelasi fapt: Galaxy Gear II va fi mai subtire cu 15-20% fata de fratele sau dar noi ne asteptam sa vina si cu imbunatatiri asupra duratei de viata a bateriei.

Pana acum toate articolele sunt la nivel de zvonuri, pentru a afla cu adevarat ce noutati in materie de gadgeturi vom avea anul viitor de la Samsung va trebui sa asteptam, Ianuarie, Februarie, Martie sau evenimentele IT de la inceputul anului: MWC si CES. O sa mai revenim cu acest subiect cand vom avea mai multe informatii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.