Gearbest este unul din retailerii din China ce ne aduc nouă clienților Europeni destul de multe produse oferite la un preț mai mult decât accesibil. Asta se întâmplă și cu ceasul smart R11 de la RWatch ce vine cu o curea din piele naturală.

Ceasul RWatch R11 folosește un procesor de la MediaTek, dispune de o conectivitate Bluetooth 4.0, curea din piele naturală dar și de un port în infraroșu. Vă prezentăm în continuare specificațiile sale complete.

Specificațiile dispozitivului includ 32MB capacitate a memoriei RAM, 24MB spațiu de stocare, sistem de operare propriu, rezistență la apă și prac cu certificare IP67, procesor MediaTek MTK2501 și conectivitate Bluetooth 4.0. Pe lângă acestea mai găsim un ecran IPS cu diagonala de 1,22 inci ce rulează o rezoluție de 240×204 pixeli alături de o baterie cu capacitatea de 220mAh.

Alte detalii mai includ afișarea notificărilor de la telefonul la care este conectat, funcții anti-pierdere a telefonului, compas sau alarmă dar și agendă, funcții de apelare, verificare a mesajelor scurte sau monitorizare a somnului, monitorizare pentru bătăile inimii dar și pedometru.

Ceasul smart RWatch R11 este disponibil la retailerul Gearbest la un preț de aproximativ 45$ folosind codul de cupon R11.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.