Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google a lansat de curând o nouă versiune a dispozitivului Chromecast dar și un gadget nou nouț denumit Chromecast Audio.

Noul Chromecast actualizat are suport pentru rețelele WiFi 5G oferind astfel o conexiune mai rapidă fără interferențe la streaming. Pe lângă asta, designul dispozitivului a fost schimbat radical, acesta are o formă rotundă și va fi disponibil în două culori: ‘lemonade’ și ‘coral’.

Alte detalii mai includ o versiune software actualizată ce include o funcție denumitp Fast Play care începe să pre-încarce conținutul când începeți să deschideți o aplicație, nu după ce aceasta a fost deschisă.

Noul dispozitiv Google Chromecast se va lansa în 17 țări și va avea un preț de vânzare de aproximativ 35$.

Chromecast Audio este un dispozitiv mic ce poate trensforma un sistem audio în unul de streaming, totul pentru un preț de 35$.

Chromecast Audio 2015
Chromecast Audio

Ca și tradiționalul Chromecast, dispozitivul audio lucrează cu iOS, Android sau un laptop și vă permite streamingul audio către orice sistem audio. pe lângă jack-ul pentru sunet, acesta poate trimite sunetul și printr-o conexiune RCA sau optică.

Nu este necesară o setare manuală a acestui dispozitiv, este necesar doar să vă aflați pe aceeași rețea WiFi pentru a-l putea folosi. Odată ce împerecheați dispozitivele, veți auzi un sunet de notificare ce vă va informa de noua conectare.

Nu avem informații despre lansarea acestor dispozitive în România dar vă vom informa imediat ce le vom avea.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Cristian Vantu

    O porcarie. Nu suporta youtube iar serviciile alea ale lor, spotify, pandora si celelalte nu le foloseste nimeni in Romania. Ca sa fie complet inutil dispozitivul,nu poti pune nici muzica stocata pe telefonul, ipadul sau laptopul tau. Am aruncat banii degeaba pe o prostie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.