Aceasta este una dintre cele mai bune momente pentru decizia de cumpărare a unui televizor nou iar magazinul online Cel.ro iese în față să vă ajute. Până luni, 13 iunie, retailerul are o super ofertă: mai multe televizoare au reduceri semnificative. Nu este doar un titlu scris pentru a atrage toate privirile.

Printre modelele din oferta curentă găsim și televizorul LED 32J5000 de la Samsung. Acesta are o diagonală de 32 de inci (81cm), ecranul este iluminat folosind tehnologia LED și este capabil să afișeze o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli. Televizorul folosește Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound și are două difuzoare a câte 5W fiecare. La nivel de conectiviatte putem discuta despre două intrări HDMI, o intrare USB, o intrare Scart (RGB) și dispune de slot pentru card CI+.

Televizorul Samsung 32J5000 FullHD cu diagonala de 81 de centimetri poate fi achiziționat la un preț de doar 980 de lei de la Cel.ro (preț redus cu 190 de lei față de cel normal).

Un alt model pe care îl vom menționa este televizorul Smart TV 32LF630v de la LG care are o diagonală de 32 de inci și este capabil să afișeze o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli. Difuzoarele au o putere de 5W fiecare și dispune de tehnologii precum Decodor Dolby Digital sau de Virtual Surround Plus. Opțiunile de conectivitate includ 3 porturi USB, intrare Scart, 3 intrări HDMI, Wi-Fi, intrare component (Y,Pb,Pr) și dispune și de un slot pentru crd CI+.

Acesta este un televizor Smart și rulează sistemul de operare webOS 2.0. Printre aplicațiile incluse amintim de un browser web dar și de multe alte aplicații disponibile în bibliotecă.

Televizorul LG Smart TV 32LF630v este vândut la un preț de aproximativ 1.400 de lei (prț redus cu 240 d elei față de prețul său normal) de către Cel.ro.

Acestea sunt doar câteva modele din oferta curentă a magazinului online Cel.ro. Oferta mai include și diferite accesorii: suporturi pentru televizoare, accesorii Smart TV, media box-uri sau sisteme audio.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.