Windows 9 nu va fi chiar atat de diferit in comparatie cu Windows 8.1 dar se pare ca noua versiune a sistemului de operare va avea noi functii ce il va face mai util. Una din sursele care a dezvaluit mai multe noutati din Windows 9 in trecut a publicat un nou video ce prezinta un nou centru de notificari in cadrul unei versiuni a sistemului de operare.

Centrul de notificari include informatii ce apar in mod normal ca ferestre pop-up dar, de aceasta data, toate vor fi afisate intr-o singura fereastra. Pe langa notificari regasim si alerte despre apelurile Skype sau despre inlaturarea unui disc.

Un click pe centrul de notificari care este prezent in coltul din dreapta jos a desktop-ului, puteti vizualiza toate informarile si notificarile referitoare la sistem.

Noul sistem de operare Windows 9 se va lansa undeva la jumatatea anului viitor iar unele informatii recente sustin o lansare in luna Aprilie a anului viitor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.