Apple a anuntat ca pre-comenzile pentru noile telefoane iPhone lansate cu putin timp in urma au atins un nou record de peste 4 milioane in primele 24 de ore. Cererea a depasit numarul de dispozitive pentru care compania era pregatita.

Intr-un comunicat de presa, Apple a spus ca va suplimenta numarul de dispozitive iar acestea vor fi disponibile pentru utilizatori incepand cu Vineri la magazinele locale Apple din SUA. Persoanele care doresc sa achizitioneze iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt indemnate sa ajunga devreme la magazine sau sa isi rezerve un dispozitiv online pentru a-l putea ridica din magazin.

Ambele modele iPhone vor fi disponibile incepand de vineri in SUA la operatorii AT&T, Sprint, T-mobile, Verizon dar si la partenerii Apple. Apple nu a oferit multe informatii despre ce model iPhone a avut cel mai mare succes dar dupa noutatile din presa ne putem astepta ca iPhone 6 Plus sa fie dispozitivul cu cel mai mare succes.

Topul pre-comenzilor de 4 milioane este dublu fata de ce a realizat Apple in anul 2012 cu iPhone 5 in aceeasi perioada de timp de 24 de ore. Compania nu a anuntat informatii despre numarul de pre-comenzi ale iPhone 5S sau 5C anul trecut dar compania a reusit sa vanda 9 milioane de unitati iPhone 5C si 5S in primul weekend de disponibilitate.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.