HP a lansat o noua generatie de tablete de 7 si 8 inci

tablete hp g2 de 7 si 8 inci

HP a lansat doua noi tablete Android … in Franta. Este posibil sa nu treaca mult timp pana ce vom vede tabletele HP 8 G2 si HP Tablet 7 G2 in alte tari desi numele s-ar putea sa difere in alte regiuni.

Tableta denumita HP Plus G2 a trecut testele FCC recent iar aceasta ar putea fi o versiune premium a HP Tablet 7. Ambele tablete lansate sunt dispozitive pentru bugete reduse si se vor vinde cu preturi intre 112 si 180 EUR in Franta.

HP Tablet 7 G2

Aceasta tableta foloseste un display IPS de 7 inci ce ruleaza la o rezolutie HD de 1280×720 pixeli alaturi de 1GB memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare. Alte specificatii includ un procesor quad-core Allwinner A33 ce ruleaza la 1.33GHz, slot microSD, camera foto principala cu un senzor de 2MP si o camare foto secundara cu un senzor de 0.3MP.

Tableta are un difuzor mono si conectivitate WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0 si GPS si ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

HP 8 G2

Acest model are un display putin mai mare si o rata de afisare 4:3, mai mult spatiu de stocare dar ramane tot o tableta pentru bugete mici.

Dispozitivul are un display IPS cu diagonala de 7.85 inci ce ruleaza o rezolutie de 1024×768 pixeli, 1GB memorie RAM si 16GB spatiu de stocare. Tableta are difuzoare stereo iar restul specificatiilor sunt asemanatoare celei de mai sus.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus