Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google Chrome nu va mai fi actualizat pentru versiunile ce au suport pentru sistemele de operare Windows XP și Windows Vista, Mac OS X Snow Leopard, OS X Lion și OS X Mountain Lion.

Google a anunțat la începutul acestui an că browserul va fi actualizat pe Windows XP până la sfârșitul acestui an iar compania încurajează utilizatorii să își actualizeze sistemele de operare pentru a primi versiuni noi ale browserului fiind astfel mai în sigurnață. Sistemelor de operare mai vechi le lipsesc actualizări critice de securitate și pot fi infectate mai ușor cu viruși sau malware.

Anunțul a fost făcut de către Google astăzi iar sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, și Mac OS X 10.6, 10.7, and 10.8 nu vor mai primi versiuni noi ale browserului deoarece acestea nu mai au ele suport din partea Microsoft și Apple. Începând cu Aprilie 2016, Chrome va continua să funcționeze pe platformele mai vechi dar nu va mai primi noi actualizări sau rezolvări ale unor probleme de securitat

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.