Free cookie consent management tool by TermsFeed

Orange a lansat astăzi o soluție prin care o casă poate fi monitorizată sau controlată la distanță prin intermediul unui telefon. Orange este primul operator de la noi din țară care intră pe acest segment de piață iar scopul acestuia este acela de a-i conecta pe oameni cu ceea ce contează cel mai mult pentru aceștia.

„Evoluția tot mai rapidă a tehnologiei ne apropie din ce în ce mai mult de momentul în care telefonul va deveni practic telecomanda vieții noastre. Pe lângă toate echipamentele și gadgeturile de care ne folosim acasă, inovațiile din ultimii ani ne ajută să avem un control mai bun al casei noastre, prin intermediul telefonului mobil, oricând avem nevoie și oriunde ne aflăm, pentru a ne bucura de o viață mai confortabilă şi mai sigură şi pentru a consuma mai puţină energie.” a spus Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

Soluția Orange Smart Home poate include 6 tipuri de senzori ca senzor de fum, senzor de mișcare, senzor de inundație, senzor pentru ușă/ fereastră, priză inteligentă și cameră Wi-Fi ce se conectează la un dispozitiv central ce le monitorizează.

Poate fi folosit un smartphone sau tabletă ce rulează Android sau iOS pentru a supraveghea și controla de la distanță toți senzori folosiți de sistem prin intermediul aplicației Orange Smart Home dar și pe PC prin folosirea unei platforme online.

Orange Smart Home este un proiect ce se află momentan în sesiunea de testare iar operatorul mobil va folosi feedbackul testerilor pentru a îmbunătăți produsul înainte de a-l comercializa. Astfel pot fi preîntâmpinat posibilele probleme iar sistemul poate fi îmbunătățit pentru a putea oferi o experiență potrivită cerințelor clienților. Perioada de testareeste cuprinsă pe durata de două luni de zile iar cei ce doresc să facă parte dintre cei 50 de clienți selectați să testeze Orange Smart Home pot aplica pe orange.ro până pe 15 noiembrie.

Orange are deja o tradiție de testare cu utilizatorii a produselor și serviciilor pe care le pregătește. Astfel de sesiuni de testare au fost realizate și pentru serviciul Orange TV, pentru stick-ul Orange TV, dar și pentru serviciul de internet de mare viteză 4G+.

Pentru mai multe informații despre soluția Orange Smart Home, vă invităm să accesați orange.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.