Chrome OS a evoluat si au aparut si laptopuri mai ieftine cu el, cum ar fi Acer C7. Nimeni nu se astepta ca acesta sa aiba un succes prea mare.

Acer C7 cu Chrome OS a furat 10% din procentul livrarilor de laptopuri in SUA

Chiar daca nu e ceva nauciator, Acer a declarat zilele astea ca C7, laptopul de 200 de dolari cu Chrome OS, se vinde foarte bine reusind sa fure 10% din procentul livrarilor de laptopuri in SUA. Compania n-a ratat ocazia sa mai spuna inca o data ca Windows 8 este o dezamagire totala si ca vanzarile lor au scazut din cauza asta. Microsoft da vina pe producatori, producatorii dau vina pe Microsoft.

Avand in vedere cele spuse anterior si faptul ca sistemul de operare de la Google este gratis, Acer isi propune sa lanseze mai multe modele cu Chrome OS disponibile in mai multe tari.

Stiu ca e greu de crezut ca vom avea un laptop ultraportabil la aproximativ 700 RON, in Romania, insa putem visa macar la unul de 1000 RON. In cazul acesta compromisul dat de folosirea lui Chrome OS ar merita.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.