Free cookie consent management tool by TermsFeed

Popularul stick Google Chromecast nu afiseaza semne de declin, numarul tarilor in care acesta este disponibil creste iar multi utilizatori au inceput sa vada potentialul micului dispozitiv. Potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal, Chromecast a depasit Apple TV pe piata dedicata micilor dispozitive, acesta a ajuns pe locul 2 in SUA.

Compania de cercetare de piata Parks Associates este cea responsabila de acest stutiu ce a acoperit peste 10.000 de casa din SUA. Fiecare locuinta din studiu are o legatura broadband la internet. Factorul cheie il reprezinta pretul de vanzare al dispozitivelor, Chromecast, Roku Stick si Amazon Fire au preturi sub 50$, cam jumatatea din pretul Apple TV.

Luand in calcul succesul dispozitivelor oferite de Google, Roku si Amazon (si Microsoft a lansat propriul dispozitiv in luna Septembrie), acesta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru Apple.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.