Free cookie consent management tool by TermsFeed

Chuwi a anunțat noua tabletă performantă Chuwi Hi13 cu Windows 10 care va concura cu Surface Book. Noul dispozitiv are specificații tehnice bune și va fi disponibilă la un preț mult mai mic decât Surface Book de la Microsoft.

Chuwi Hi13 are un ecran multi-touch în 10 puncte cu diagonala de 13,5 inci și o rezoluție de 3000×2000 pixeli. Densitatea pixelilor este de 267ppi și este identică cu cea a ecranului folosit pe Surface Book.

La nivel de specificații tehnice, noua tabletă Chuwi Hi13 folosește procesorul Intel Apollo Lake Celeron N3450 care poate atinge o frecvență de lucru de 2,2GHz iar grafica este generată de Intel Graphics 500 care folosește un GPU de 700MHz. Chiar dacă procesorul este mai slab decât cel folosit pe Surface Book, să nu uităm că prețul va fi mult mai mic în comparație cu prețului unui Surface Book cu procesor Intel Core i5.

Chuwi a prezentat la CES 2017 prototipuri ale viitoarelor sale produse care vor intra în producție în perioada următoare și vor ajunge pe piață alături de Hi8, Hi12, HiBook și Lapbook 14,1.

Compania nu a oferit informații despre preț dar îl putem aprecia la sub 500$. Chuwi Hi12, fără tatstaură, are un preț de aproximativ 330$ iar aceasta are un ecran mai mic și un procesor mai slab.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.