Free cookie consent management tool by TermsFeed

ZTE a rămas printre puținele companii care nu au în portofoliu un smartwatch dar se pare că asta se va schimba în curând. Conform celor mai recente informații, ZTE lucrează la dezvoltarea unui smartwatch cu Android Wear și conectivitate 4G LTE pe care îl va lansa pe piața în acest an.

Lixon Cheng, Ceo al ZTE SUA, a confirmat într-un interviu pentru publicația CNET lansarea unui smartwatch. Lansarea va fi făcută undeva în acest an iar viitorul smartwatch va include un modem 4G LTE și va rula sistemul de operare Android Wear.

Cheng nu a oferit prea multe informații despre planurile companiei referitoare la acest produs sau la specificațiile acestuia dar a adăugat faptul că un operator local din SUA este de acord să comercializeze produsul.

Se pare că ZTE a evitat să lanseze un smartwatch până anul acesta din cauza autonomiei scăzuta a bateriei. Se pare că s-a lucrat mult la acest aspect iar compania este gata să își lanseze pe piață primul produs de acest gen.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.