Free cookie consent management tool by TermsFeed

D-Link a lansat în cadrul CES 2017 noua cameră HD Omna 180 (DSH-C310). Primul dispozitiv din familia Omna compatibil cu Apple HomeKit, camera de supraveghere D-Link este o soluție comodă și fiabilă pentru monitorizarea casei sau a unui spațiu de birou.

Omna 180 CamHD oferă un unghi de vizualizare de 180 de grade pentru a monitoriza întreaga încăpere și o rezoluție video Full HD, pentru o calitate superioară a imaginii. De asemenea, beneficiază de funcții de securitate avansate – criptare end-to–end și autentificare între dispozitiv și iPhone, iPad ori iPod touch.

Apple HomeKit permite setarea camerei foarte ușor și rapid, prin intermediul aplicației Apple Home în iOS 10 sau o versiune ulterioară. Imediat ce aplicația detectează mișcare, utilizatorii vor putea vedea imagini din casă în timp real pe iPhone sau iPad. Camera HD Omna 180 este compatibilă cu toate dispozitivele HomeKit-ului, permițând astfel scenarii cum ar fi aprinderea luminilor sau declanșarea alarmelor atunci când se detectează mișcare.

“Suntem încântați de lansarea primei camere compatibile cu Apple HomeKit, un produs ce combină bogata experiență D-Link în ce privește camerele IP cu tehnologia Apple în automatizarea casei, una din tehnologiile de vârf în domeniu”

– declară Kevin Wen, Președinte D-Link pentru Europa.

Integrarea camerei Omna cu Apple HomeKit permite utilizatorilor să fie “tot timpul acasă”. Acum au posibilitatea de a vedea tot prin intermediul dispozitivelor iOS. Această tehnologie iți permite să îți supraveghezi bebelușul, animalele de companie, poți verifica starea rudelor în vârstă sau te poți asigura că totul este în siguranță acasă atunci când ești plecat în vacanță.

D-Link Omna 180 Cam HD are vedere panoramică de 180 de grade, oferă funcții pentru streaming video dinamic, audio în ambele sensuri, funcții pentru viziune nocturnă, înregistrare locală alături de senzori de mișcare și un design plăcut.

Pentru mai multe informații puteți vizita: dlink.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.