Se pare că acesta este un an bun pentru Nokia chiar dacă nu a început cu veștile cele mai bune. Noul smartphone cu Android Nokia 6 a fost prezentat în cadrul CES 2017 și se pare că acesta nu este singurul dispozitiv lansat în prima parte a anului.

Nokia 6 este un dispozitiv mid-range și are ca specificații un procesor Snapdragon 430, un ecran FullHD cu diagonala de 5, 5inci, 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare. La MWC ar putea fi lansat nu doar orice smartphone ci unul de top.

Nokia 8 Supreme pare a fi un model de top și va avea ca specificații un procesor Snapdragon 821 sau chiar modelul recent prezentat, Snapdragon 835 alături de 4GB/6GB capacitate a memoriei RAM și 64/128GB spațiu intern de stocare. Ecranul acestui model este mai mare având o diagonală de 5,7 inci capabil să afișeze o rezoluție QHD.

Cel mai interesant aspect ar putea fi camera foto principală. Conform informațiilor din presă, Nokis 8 Supreme va folosi o cameră foto principală cu un senzor de 24MP cu stabilizare optică a imaginii și “Super EIS”. Designul camerei foto este puțin ciudat dar Nokia l-a mai folosit pe modelul Lumia 1020 PureView.

Informațiile nu sunt confirmate în mod oficial de către Nokia dar un dispozitiv interesant cu brandul Nokia a fost surprins la CES 2017. Nokia a anunțat deja că nu se oprește aici și că are mai multe anunțuri de făcut dar le va păstra pentru 26 Februarie, cu o zi dinaintea începerii MWC 2017.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.